Institut Educació Secundària Binissalem
Projecte Erasmus+ "La imatge d'Europa en l'era de la post-veritat" PDF Imprimeix Correu electrònic

image

En aquest enllaç trobareu la pàgina (en anglès) del treball del projecte Erasmus+ "La imatge d'Europa en l'era de la post-veritat" en el què participen alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'IES Binissalem. Aquest projecte està cofinançat per la Unió Europea dins del programa d'associacions escolars Erasmus+.

 
Informació de tasques per a la convocatòria extraordinària de setembre PDF Imprimeix Correu electrònic

Informació de tasques per a la convocatòria extraordinària de setembre. Curs 2018-2019

En aquests enllaços trobareu les indicacions per a les proves de setembre i les tasques que han de lliurar els alumnes de 1r a 3r d'ESO, de 1r de batxillerat (per a les matèries que apareixin), així com els alumnes de 4t d'ESO amb matèries pendents que no han promocionat a la convocatòria ordinària de juny. Les proves de la convocatòria extraordinària es realitzaran els dies 2 i 3 de setembre. Més endavant publicarem el dia, hora i ubicació de cada una d'aquestes proves. Mentres tant, reservau aquestes dates.

La presentació a les proves de setembre i la seva realització és obligatòria per tal de que l'equip docent pugui considerar decisions de promoció o titulació, segons s'explicita a la Concreció Curricular del Centre. Els criteris d'avaluació i qualficació són els que es descriuen a les programacions didàctiques dels departaments.

1r d'ESO

2n d'ESO

3r d'ESO

4t d'ESO

1r de batxillerat

 

 

 

 
Proves de l'avaluació extraordinària de setembre PDF Imprimeix Correu electrònic

En aquest enllaç teniu el calendari de les proves d'avaluació extraordinària de setembre (dies 2 i 3).

 
Llibres de text curs 2019-2020 PDF Imprimeix Correu electrònic

Llibres de text curs 2019-2020

La relació de llibres de text (4t d'ESO, 1r de batxillerat i 2n de batxillerat) està disponible i actualitzada al Gestib de famílies a Centre>Relació de llibres de text. A petició de les famílies que encara no teniu accés al Gestib, aquesta és la relació a data de 28/06/2019 (format pdf) que apareix al Gestib de famílies o a l'aplicació (Android). La columna "Preu" és orientativa.

4t d'ESO
1r de batxillerat
2n de batxillerat

Els departaments de Llengua Castellana i Literatura, i Llengua Catalana i Literatura estan revisant els llibres de lectura recomanats durant aquest estiu, per això no apareixen en aquesta relació. Informaran a l'alumnat en el moment de començar les classes.

Com a resultat de la implementació del programa TAC, els cursos de 1r a 3r d'ESO no fan servir llibres de text impresos. Qualsevol material que es requereixi (quaderns de treball específics, llicències digitals, altre material) que no hagi estat adquirit en el moment de la matriculació serà informat per part del professorat de les distintes matèries en començar el curs.

 És necessari que les famílies tingueu accés al Gestib per tal de disposar de la informació actualitzada del centre i de les dades acadèmiques del vostre fill o filla. Al sobre de matrícula hi ha la informació per sol·licitar l'accés. Trobareu també la informació en aquesta web.

 
CALENDARI ESCOLAR 2018-2019 PDF Imprimeix Correu electrònic

El calendari escolar actualitzat de l'IES Binissalem per al curs 2018-2019 el trobareu en aquest enllaç. (Document pdf, s'obre en una nova finestra).

En base al que prescriu la Conselleria d'Educació i Universitat.

 

 
<< Inicia < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2