Alumnes de l'IES Binissalem participen a l'encontre Comenius a Limoges (França) PDF Imprimeix Correu electrònic

A la setmana del 21 al 26 de novembre s'ha celebrat a Limoges (França) la tercera trobada multilateral entre els instituts que participen al projecte “Migration in the EU”, dintre de l'acció Comenius de la Unió Europea. Hi han participat un total de 20 alumnes entre 4t d'ESO i 1r de Batxillerat i dos professors de l'IES Binissalem juntament amb els altres quatre centres que participen al projecte que són de França, Alemanya, Polònia i Suïssa.

Al llarg de l'encontre a Limoges es varen realitzar diferents visites i activitats, en grups formats per alumnes de les diferents nacionalitats que hi participen al projecte. L'experiència ha estat molt profitosa en tots el aspectes, tant a nivell de feina realitzada pels alumnes, (elaboració de material per al projecte) com a nivell personal (i especialment en la seva competència lingüística donat que el projecte es realitza en anglés), per als nostres alumnes.

Per arrodonir l'experiència dissabte 26 varen passar unes hores a París, on varen poder visitrar Notre Dame i la torre Eiffel.