Intercanvi dels alumnes d'Alemany PDF Imprimeix Correu electrònic

Des del dia 1 al 6 d'octubre es va realitzar a Binissalem un intercanvi lingüístic entre alguns alumnes de 3r que fan alemany i alumnes alemanys del centre Gesamtschule Brühl, d'Alemanya, que estudien castellà.

Es varen fer diverses activitats conjuntes: anar amb bicicleta per Binissalem i voltants. Una Gimcana a Palma. Pujar a peu des de Caimari a Lluc i quedar al Refugi de Son Amer per continuar al dia següent fent una excursió guiada amb el centre d'Interpretació de la Natura. Els alumnes alemanys també varen assistir a algunes classes al centre, per això volem agrair als professors implicats la seva col·laboració.

L'experiència ha estat molt positiva. Tant els nostres alumnes com els alemanys varen aprofitar aquesta trobada practicant la llengua alemanya, castellana i anglesa. Es va veure des del primer moment una bona relació entre ells que, a mesura que passaven els dies, varen acabar fent "pinya", compartint jocs, converses i sortides.

Volem donar les gràcies per la col·laboració de tothom al centre perquè aquest intercanvi hagi sortit tan bé i a les famílies que han acollit els alumnes alemanys.