Sembrada d'arbres a l'IES Binissalem PDF Imprimeix Correu electrònic

Els prop passats 25 i 29 de gener tots els nostres primers d'ESO han duit a terme una sembrada d'arbres i arbusts al pati del centre.

L'activitat estava prevista en el projecte d'Ambientalització de l'Institut d'enguany i ha consistit a sembrar ullastres i diversos arbusts (com l'estepa blanca i el romaní, entre d'altres) a una part del perímetre del pati, la més ventosa.

D'aquesta manera esperam, amb el temps, comptar amb una bardissa de plantes autòctones - les quals requereixen poc reg i un mínim de cura- que no només aturarà una part del vent de tramuntana, sinó que a més contribuirà al mitigament del ja ben evident canvi climàtic i a l'embelliment del nostre centre.

Aquesta activitat mediambiental i educativa ha estat possible gràcies a la participació i al guiatge d'Antònia Llabrés i Llorenç Vicens, educadors de la Xarxa Forestal de la Conselleria de Medi Ambient i a les plantes que amablement ens ha proporcionat el Viver Forestal de Menut.

Esperam que en un futur no molt llunyà els nostres alumnes, ara de 1r, puguin contemplar ben esponeroses les plantes de la bardissa de l'Institut, recordant orgullosos que les sembraren ells mateixos.

Per acabar, volem agrair la participació de tots els que han fet possible aquesta activitat. Moltes de gràcies a tots i totes !!!!!

Plantacio_ullastres