Intercanvi entre l’IES BINISSALEM i el centre Gesamtschule der Stadt Brühl PDF Imprimeix Correu electrònic

Entre els dies 17 i 23 de maig s’ha produït l’intercanvi entre alumnes del nostre institut que a 3r fan l’optativa d’Alemany i alumnes del centre Gesamtschule Brühl d’Alemanya que estudien Castellà.

Hi ha hagut activitats diverses: una visita a la Seu de Palma i al cas antic de Ciutat, una excursió a Lluc guiada pel Centre d’Interpretació de la Natura en la qual també hi participaren els nostres alumnes, una sortida a Alcúdia i Pol·lèntia, una passejada per Binissalem, visitant Can Gelabert, les bodegues de J. Luis Ferrer i el mercat del divendres. A més els alumnes alemanys assistiren a algunes classes al centre a primera hora del matí. És d’agrair la implicació i la col·laboració de tot el professorat en aquest intercanvi.

L’experiència ha estat molt positiva, per una part aquesta trobada ha servit perquè els nostres alumnes i els alumnes alemanys practiquessin la llengua alemanya, l’anglesa i la castellana, i per l’altra, ha afavorit l’establiment d’una bona relació entre els nostres alumnes i els alumnes alemanys compartint jocs, converses i amistat.

Tot això és possible gràcies a la col·laboració del professorat del centre, de l’alumnat i sobretot de les seves famílies, que han donat tan bona acollida als visitants.LlucIMG-20140524-WA0002