Intercanvi Brühl. Gener 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic

Un grup de 14 alumnes de 3r d'ESO dels grups C i D de l'assignatura de Llengua Alemanya han participat en un intercanvi amb alumnes de la Gesamtschule der Stadt Brühl (Alemanya) durant la setmana del 17 al 24 de gener. Al llarg d'aquests dies els alumnes han compartit activitats i temps lliure amb els seus companys alemanys: han assistit a classe, han fet una activitat de descoberta de la ciutat de Brühl, han realitzat un taller al Museu Max Ernst a Brühl, han visitat el Museu de la Xocolata a Köln (Colònia), el Museu d'Història d'Alemanya a Bonn i han realitzat visites guiades a les ciutats de Köln i Bonn.

Finalment el divendres van fer una celebració de comiat amb els companys alemanys i les seves famílies. El dia de la tornada, el dissabte 24, els alumnes van poder viure la primera gran nevada de l'hivern a Alemanya.
La convivència i companyonia entre els alumnes mallorquins i alemanys ha anat molt bé durant l'activitat. Algun alumne va dir a l'aeroport que haurien pogut quedar més temps. Ara esperam amb il·lusió la visita dels companys alemanys a finals d'aquest curs.

Aquí podeu veure algunes fotos d'aquesta activitat