Intercanvi Bröndby Oberschule de Berlín, Gener 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
El dia de Sant Sebastià vàrem partir un grup d´alumnes de l'Institut de Binissalem de 4t i de 1r de Batxillerat a la ciutat de Berlín, Alemanya. Participàrem a un programa d'intercanvi amb l'Institut Bröndby Oberschule de Berlín, un centre gran d'uns 1000 alumnes i 100 professors aproximadament.

Arribàrem a l'aeroport amb un sac de nervis per saber amb quina família ens tocaria conviure durant l'estància. Després vàrem saber que ells també estaven molt nerviosos i inususalment callats.

Els dematins varen fer activitats organitzades junts amb els professors i els horabaixes compartirem el temps lliure amb els companys alemanys i les seves famílies. El primer dematí vàrem berenar junts al seu Institut. El director ens va donar la benvinguda i ens va fer un recorregut pel centre i vàrem assitir a algunes classes. Tots els professors varen ser molt oberts i amables. El dijous dia 22 vàrem anar tots a patinar sobre gel i a visitar el mur de Berlín. L'horabaixa ferem fotos a l'East Side Gallery i vàrem tenir la sort de veure nevar davant del riu Spree.

El divendres visitàrem el parlament i després participarem per parelles a una gimcana que tenia el seu recorregut per alguns dels punts més famosos de la ciutat: la Porta de Branderburg, Unter den Linden, Checkpoint Charlie, l´illa dels museus etc. Els guanyadors varen ser Dolça i Esref! Passàrem molt de fred!!! El dissabte ja ens dirigírem cap a l'aeroport amb les maletes plenes a rebentar.

Ha estat una experiència per tots molt interessant, i esperam poder retornar la seva hospitalitat el proper mes d'abril quan ens visitin.

A continuació teniu algunes fotografies del viatge.