VIATGE- INTERCANVI A BRÜHL (ALEMANYA) PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant la darrera setmana de novembre un grup d’alumnes de l’assignatura d’Alemany de 2on i 3er d’ESO acompanyats per dues professores d’alemany del centre Antònia Cañadas i Francisca Bover realitzaren un intercanvi escolar amb alumnes de la Gesamtschule Brühl.
En un principi i abans del viatge els alumnes ja s’havien conegut a traves de les presentacions que cada un d’ells havien fet, d’aquesta manera poguerem fer els emparellaments intentant respecta en la mesura que era possible els gustos i preferències de cada alumne-a.
Arribàrem un dissabte horabaixa en vol directe Palma-Colònia, després i en transport públic arribarem a l’estació de Brühl on tots els pares i alumnes alemanys ens esperaven, l’encontre va ser molt emocionant.
Després de passar el cap de setmana amb la família ens varen trobar de nou a l’Institut on ens rebé el director, allà els nostres alumnes conegueren com és el centre, les classes,……
Durant la setmana anàrem a Bonn, al museu de la Història, visitàrem la catedral de Colònia i el museu de la Xocolate. Naturalment verem els mercats de Nadal i poguerem veure la decoració típica, provar les especialitats i dolços nadalencs alemanys que s’orfereixen en aquest llocs.
Per acabar la setmana el divendres celebrarem una festa a l’insitut on totes las famílies alemanyes aportaren coses per menjar i de Mallorca duguerem torró, polvorons, galletes d’Inca, pates, …..
El dia següent ens trobarem a l’aeroport tots emocionats ja que ens haviem de dir a déu i agrair lo bé que ens havia anat.
Els alumnes pogueren posar en pràctica els coneixements adquirits dins les classes, aprendre nou vocabulari, conèixer un altre món i fer nous amics.
Durant el curs que vé realitzarem la segona part d’aquest intercanvi que consistirà en la visita dels alemanys de Brühl a ca nostra.

Podeu veure un reportatge fotogràfic en aquest enllaç (s'obre a una nova finestra).