Institut Educació Secundària Binissalem
Informació directa PDF Imprimeix Correu electrònic

En aquest apartat trobareu les dreceres a articles o informacions urgents seleccionats que s'actualitzen segons les modificacions normatives relacionades amb la gestió de la pandèmia de la Covid-19. Darrera actualització: 01/10/2020.

A partir de dia 21/06/2020 s'aixequen les mesures de l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19 (SND/399/2020) i entra en vigor el Decret 5/2020, de 18 de juny, de la presidenta de les Illes Balears pel qual es declara superada, en el territori de les Illes Balears, la fase 3 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat (BOIB Núm. 111, de 19/06/2020). El pla de mesures vigent està establert a l'annex de l'Acord del Consell de Govern de 19 de juny de 2020 pel qual s’aprova el Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19, una vegada superada la fase 3 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat (BOIB Núm. 112 de 20 de juny de 2020)
 • Els tràmits administratius s’han de dur a terme preferentment de forma telemàtica. Els usuaris que ho necessitin, poden dur a terme de manera presencial i amb cita prèvia els tràmits necessaris dels processos administratius relacionats amb la prestació dels serveis educatius, amb les mesures de distanciament individual i col·lectiu, d’higiene i de protecció que estableixin els protocols sanitaris i de prevenció (ús de mascareta, respecte a 1,5 m de distància entre persones, higiene de mans i respiratòria). Al centre haureu de respectar l'aforament del vestíbul (4 persones) i caldrà atendre les mesures sanitàries de seguretat.
 • La cita prèvia l'heu de sol·licitar al telèfon del centre 971886612.
 • Curs 2020-2021
 • Circular de començament de curs (enviada a través del Gestib el 07/09/2020)

  Així com està previst al calendari escolar, a partir del dia 10 de setembre començam les activitats acadèmiques d'aquest curs escolar 2020-2021. En la situació atípica en què ens trobam d'emergència sanitària per la pandèmia de la Covid-19 des dels centres estam intentant fer el possible per proporcionar el servei d'educació dins de les directrius que ens marquen les autoritats sanitàries i les resolucions de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.
  D'acord amb aquesta normativa el curs començarà de forma progressiva ajustat a aquests requeriments. En els propers dies cada nivell rebreu, a través del Gestib, les indicacions sobre aquest inici de curs, que inclouran també la normativa sanitària aplicable.
  Vos informam també, que enguany els ordinadors chromebook que heu adquirit abans del dia 31 d'agost seran lliurats a l'alumnat, juntament amb el contracte d'ús, en el primer dia que aquests acudeixin a classe.
  Vos adjuntam dos documents relacionats amb la gestió sanitària que provenen de la darrera normativa vigent i que necessitam que signeu per tal de que puguin incorporar-se a l'expedient acadèmic. Es tracta de l'autorització perquè puguin recollir-se les mostres del vostre fill o filla per a una prova PCR de detecció de la presència del virus SARS-COVID19 i una declaració responsable. Si voleu, els podeu imprimir i, un cop signats, donar al vostre fill o filla perquè al lliuri al seu tutor o tutora el primer dia de classe.
  Com ha informat l'administració Educativa, aquest no serà un curs normal. No obstant, de la col·laboració i implicació de tots, docents, famílies i estudiants, dependrà que sigui un curs profitòs per a la formació del vostre fill o filla. Des del centre el compromís és màxim amb aquest objectiu. Esperam que comprengueu que els canvis en la situació sanitària ens obliguen a prendre decisions en molt poc temps. En aquest sentit, el Gestib serà el canal prioritari per tal de fer-vos arribar tota la informació disponible.

En aplicació del pla de contingència en escenari B amb les modificacions publicades el 05/09/2020, els grups de 1r d'ESO, el 3r d'ESO A i el CFGM assisteixen al centre diàriament. La resta de grups tenen modalitat semipresencial, amb assistència al centre per meitats en dies alterns.

 

 • El llistat dels llibres recomanats pels departaments didàctics (versió impresa) es troben al Gestib de les famílies des del 30/06/2020.
 • Cuidem-nos. Petita guia de salut emocional per al professorat (i també per altres col·lectius) per al teletreball de Convivexit. Recomanacions específiques per alumnat i famílies en aquest enllaç.
 
Orientació acadèmica i professional. Curs 20-21 PDF Imprimeix Correu electrònic

En aquest apartat teniu un seguit d'enllaços i recursos que us poden ser útils per a l'orientació acadèmica i professional:

Els itineraris formatius del centre (actualitzats per al curs 2020-2021)
 • Itineraris a l'IES Binissalem: 4t ESO, 1r BAT, 2n BAT
 • Informació sobre les optatives, específiques, troncals de modalitat i d'opció per al curs 19-20, pendents d'actualització per al curs 2020-2021: 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, 1r BAT, 2n BAT
                                                                                                                                                                             
Eines d'autoajuda per a l'orientació acadèmica i professional
 • Vols informar-te sobre els estudis què pots fer desprès de l' ESO i Batxillerat? si és aixì, consulta el programa ORIENTALINE i trobaràs tota la informació!
  (s'obre a una nova finestra, per defecte la interfície està en castellà, però quan entrem al programa pots clickar sobre la " bandera catalana" i se canvia al català) "
 • Educaweb. Pàgina per ajudar-te a trobar els estudis que vols.

 Universitat de les Illes Balears

 Formació professional

Batxillerat artístic i internacional