Institut Educació Secundària Binissalem
Guanyadors Treasure-Hunt PDF Imprimeix Correu electrònic

Dia 23 d'abril es va celebrar Sant jordi al nostre institut amb diverses activititats.Una de les activitats que va tenir més èxit en nombre d'alumnat va ser la gynkana en anglès-Treasure Hunt- que va comptar amb més de 150 alumnes participants entre 1r i 2n d'ESO. El departament d'anglès va comptar amb tot el professorat del departament que no tenia classe a batxiller i el suport d'alumnat de 4t d'ESO voluntari (més de 25 alumnes) que ens ajudaren en els diferents punts del poble  per on els grups d'alumnes havien de passar i rebien pistes per poder anar al lloc següent. Degut al gran nombre de participants, no ens va donar temps d'especificar clarament les instruccions i al llibret que se'ls va donar als grups no tots posaren el nom dels membres dels grups. Després d'unes setmanes i una vegada averiguats els noms dels guanyadors, adjuntem les fotos dels guanyadors amb els premis que han rebut i l'enhorabona perquè ho feren molt bé. Va ser una activitat intensa per a alumnes i professors encarregats de l'activitat. Moltes gràcies a tots i totes per la implicació i bona feina feta.

2018 guanyadors treasure hunt 1 2018 guanyadors treasure hunt 2

 
Fes-te Pro PDF Imprimeix Correu electrònic

 

 
Proves Cangur 2018 PDF Imprimeix Correu electrònic

El dijous 15 de març un grup de 74 alumnes del nostre centre va participar en les proves Cangur de matemàtiques, Aquestes proves es fan en més de 50 països i a les Illes Balears les organitza «La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX». La competició s'organitza per nivells escolars i consisteix a respondre individualment a un test de 30 preguntes de resposta tancada i en la realització d'una gimcana en grups heterogenis.

Aquí podeu veure algunes fotos de l'activitat.

Les millors notes de cada curs han estat per: Daniel Giralt Pascual (3r ESO), Margalida Company Morro (4t ESO), Pere Pons Vidal (1r BAT) i Mònica Munar Machio (2n BAT). A cada un d'ells se'ls va fer entrega d'un obsequi i un diploma commemoratiu. Si voleu veure un petit muntatge d'aquest acte, clicau aquí.

 
Visita alumnes del HFG Oberkirch PDF Imprimeix Correu electrònic

Dins el marc de l’intercanvi d’alemany que des de fa anys realitzam a l’institut amb els alumnes d’alemany de 4. d’ESO rebérem del 5 al 11 de maig els alumnes del Hans Fürler Gymnasium de Oberkirch (Baden-Württemberg).

Tots estigueren allotjats a casa dels nostres alumnes. Les activitats que realitzàrem foren diverses: ruta cultural per Binissalem, visita al ajuntament on ens varen convidar a berenar de productes locals, passeig pel centre de Palma, visita a la fàbrica Quely....

El dia de partida ens varen fer aixecar ben prest ja que havien d’esser a l’aeroport a les 6. 15 i ens acomiadarem amb llàgrimes als ulls esperant tornar a retrobar-nos algun dia. :-)

Aquí teniu un petit video de l’Intercanvi.

 
Orientació acadèmica i professional. Curs 18-19 PDF Imprimeix Correu electrònic

Enllaços que us poden ser útils:

 
<< Inicia < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2