Institut Educació Secundària Binissalem
Llibres de text AE i Economia Curs 2018-2019 PDF Imprimeix Correu electrònic

El departament de Geografia i Història informa que l'editorial McGraw-Hill ens ha comunicat en data d'avui la revisió dels ISBN dels llibres de text de les matèries Activitat Emprenedora i Empresarial, Economia, Economia de l'empresa i Fonaments d'administració i gestió. Aquesta informació corregeix el llistat dels llibres de text que estan publicats.

Són aquests:

economia actualitzats 20180907

 

 
Beques generals per a alumnat amb NESE PDF Imprimeix Correu electrònic

Beques del MEFP per a l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2018-2019

La secció de Beques de la CEU ens ha informat que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les ajudes del Ministeri d'Educació i Formació Professional per a l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu, per al curs 2018-2019.

També podeu trobar la informació corresponent a la pàgina web del Ministeri d'Educació i Formació Professional https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar.html

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 27 de setembre de 2018. Posteriorment a aquesta data no estarà disponible a la seu electrònica.

Recordam a les famílies la necessitat de destinar la subvenció a la finalitat per la qual es concedeix per evitar el posterior reintegrament de l'ajuda. D'acord amb l'article 20 de la convocatòria, són causes de reintegrament: causar baixa en el centre abans de final del curs, no assistir a un 50% o més de les hores lectives i no abonar els serveis prestats pels qual se s'hagués concedit l'ajuda.

Adjuntam la convocatòria i documentació informativa. Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 
Orientació acadèmica i professional. Curs 18-19 PDF Imprimeix Correu electrònic

Enllaços que us poden ser útils:

 
Llibres del curs 18-19 PDF Imprimeix Correu electrònic

 En aquests enllaços trobareu els llistats actualitzats de llibres de lectura i de consulta per al curs 2018-2019 que s'han d'adquirir per a cada nivell i que han proporcionat els departaments didàctics.  El preu que apareix és de referència i pot no coincidir amb el que trobareu als comerços. En cas de qualsevol dubte, consultau el cap de departament.

 
Accés al gestib PDF Imprimeix Correu electrònic
El 19/06/2018, el Consell Escolar del Centre va acordar que les circulars a les famílies de forma progressiva es farien arribar mitjançant la plataforma Gestib-web, atès l'elevat nivell de desenvolupament de l'aplicació i l'accessibilitat mitjançant dispositius mòbils. Aquesta aplicació permet, a més, la consulta de les dades acadèmiques (horaris, faltes d'assistència, qualificacions trimestrals, notificacions i contacte amb els tutors...) dels vostres fills-es. Per tenir accés a l'aplicació informàtica Gestib-web per a pares i tutors legals heu de:
  1. Sol·licitar el formulari enviant un correu electrònic a secretariaiesbinissalem@gmail.com
  2. Comprovar que les dades són correctes (sobretot el mòbil, que ha de ser el del sol·licitant) i retornar el formulari signat (es pot escanejar el document i enviar-lo per mail o entregar-lo a secretaria a través de l’alumne-a)
  3. Rebreu un missatge SMS amb el compte d’usuari, la contrasenya inicial i un enllaç a la web on s’ha d’acudir a realitzar el canvi d’aquesta per una definitiva durant les primeres 24 hores de rebre el missatge.
  4. Ja podreu accedir a l’aplicació a través de l’enllaç https://www3.caib.es/xestib/
gestib