CCOO: “Instruccions: gestió absències oposicions” + “Esmenes tràmit formació interins”

Estimades companyes / Estimats companys,

us fem arribar el següent contingut que esperem sigui del vostre interès: 

image.png
Tribunals:
👉 Absències dels membres titulars, serán justificades des de dia 26 de juny fins a dia 30 de juny de 2023 (ambdós inclosos).

👉   Absències justificades dels membres dels tribunals :
– El dia de l'acte de constitució dels tribunals quan l’activitat lectiva sigui en horari d’horabaixa.
– El dia de l'acte de constitució de la comissió de selecció quan l’activitat lectiva sigui en horari d’horabaixa.
– El dia de les sessions necessàries per preparar les proves, instruccions, i fer les actuacions pertinents abans de dia 18 o de dia 25 de juny de 2023, segons correspongui, quan les activitats lectives siguin en horari d'horabaixa.

Aspirants:
👉   Permís per absentar-se del centre els dies en què hagin estat convocats pel tribunal per realitzar qualsevol actuació i pel temps indispensable per realitzar-la.
👉  Han de sol·licitar el permís a la direcció del seu centre.
👉  Han de sol·licitar al seu tribunal un certificat d'assistència a l’actuació corresponent i lliurar-lo a la direcció del centre.

image.png

📢INTERINS

ℹ️ S’habilita un tràmit telemàtic per presentar esmenes de deficiències de la documentació referida a les activitats formatives lliurades.

➡️ És molt important seguir les instruccions de la resolució.

👉🏻 http://ow.ly/UOE750Ovh2k
 
PER ACCEDIR AL TRÀMIT TELEMÀTIC D’ESMENA  A LA FORMACIÓ PERMANENT PER INTERINS 2023-24

👉🏻 http://ow.ly/1lXF50Ovh2m

Salutacions cordials des de la Federació d'Ensenyament de CCOO Illes Balears.

Amb CCOO lluites, amb CCOO avances.

image.png

Tel. 971 72 60 60/61 (Mallorca); 971 35 16 66 (Menorca); 971 31 53 61 (Pitiüses)

AFILIA'T a CCOO Ara més ràpid i senzill. Fes click en aquest enllaç.
SEGUEIX-NOS en twitter  /  youtube  /  facebook  /  instagram  

Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. No pot copiar el missatge ni difondre el seu contingut a ningú. 
La informació facilitada en aquest correu no té valor jurídic. En conseqüència, no pot considerar-se assessorament jurídic realitzat per CCOO, ni resulta vinculant per a l'organització. La resposta és merament orientativa, ja que per a fer un assessorament precís és necessari tenir més informació i dades que no disposem. No obstant això, perquè aquest assessorament sigui més detallat i es faci a través dels nostres serveis jurídics, cal dirigir-se a la seu o atenció telefònica del sindicat més pròxima, trobaràs el directori en la web illesbalears.fe.ccoo.es


Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable del Tractament: Federació d’Ensenyament de CCOO.

Finalitat: Atendre i donar resposta a una petició o consulta i mantenir els contactes i relacions que es produeixin com a conseqüència d’aquesta.

Drets:  Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat quan escaigui. Posis en contacte amb nosaltres.: dpd@ccoo.es o en la forma en que s’indica a https://fe.ccoo.es/Politica_de_privacidad 

No imprimeixis ni tudis paper si no és necessari. Protegim el medi ambient.