Concurs de mèrits

Descripció: Descripción: image003

 CONCURS DE MÈRITS 

Modificació de la llista definitiva de persones admeses i excloses 

·         S'ha publicat una nova llista de persones admeses, on s'inclouen tots els recursos de reposició acceptats.

·         No és la llista de persones seleccionades, sinó la de persones que reuneixen els requisits i el seu barem. 

2a llista de persones seleccionades

 

·         Ja inclou les resultes de les persones que varen renunciar fins dia 22 de juny.

·         A partir d'aquesta llista, les persones que hagin estabilitzat seran excloses de les oposicions de les Illes Balears del mateix cos. La Conselleria publicarà la llista de les persones excloses de les oposicions per aquest motiu i establirà un termini, anterior al 13 de juliol, per renunciar al concurs de mèrits i poder continuar amb les oposicions.

 

Documentació a presentar per les persones seleccionades • Del 5 al 20 de juliol • Tràmit telemàtic

 

Tota la informació

   

 

Aquest missatge va dirigit de manera exclusiva al seu destinatari i conté informació confidencial i subjecta al secret professional, la divulgació de la qual no és permesa per la llei. En cas dhaver rebut aquest missatge per error, us preguem que  ens ho comuniqueu a través de correu electrònic remès a la nostra atenció i que procediu a la seva eliminació, així com a la de qualsevol document adjunt al mateix

Abans dimprimir aquest missatge, assegureu-vos que és necessari.  Una tona de paper implica la tala de 15 arbres i lús de 2 tones daigua. Tenir cura del medi ambient dins les nostres possibilitats és la nostra responsabilitat. El medi ambient és a les nostres mans.