IMPORTANT Petició Protocol d’actuació en cas d’agressió a personal docent

El full de firmes està penjat just a la porta de la sala de profes, just amunt de la llista de “noms + nombre de taquilles”. ·

Missatge de Maria Elena Lopez Gamarra <mlopezgamarra@iesbinissalem.net> del dia dl., 22 de maig 2023 a les 12:46:
Hola a tots i totes, 

Us escric aquest email arrel del correu anomenat “Petició Protocol d'actuació en cas d'agressió a personal docent” que avui hem rebut tots enviat per en Fran Muñoz, professor d'educació secundària que fa uns mesos va sofrir una agressió física per part d'un alumne seu.
En aquest mail, trobau un pdf per recollir firmes per demanar que Conselleria elabori un protocol d'actuació en cas d'agressió. 
Com ja sabeu, encara que pot ser que per alguns això sigui informació nova, als darrers mesos en aquest institut també s'han donat situacions d'agressions cap a personal docent.
És per això que imprimiré aquesta llista per recollir firmes i la penjaré a la sala de profes per a qui vulgui donar suport a aquesta petició que ens afecta a tots. Tenim fins divendres 26 de maig per signar i demanar a Conselleria que ens ofereixi un protocol que ens recolzi i ens protegeixi en cas de sofrir una agressió al centre.
Salut, 
Maria Elena.