TRIBUNALS DEFINITIUS CONCURS OPOSICIÓ ORDINÀRIA

         INFORMACIÓ CSIF EDUCACIÓ
CONCURS D’OPOSICIÓ ORDINÀRIA
     Han sortit el dissabte dia 20 de maig els tribunals definitius tant del cos de mestres com de secundària. 
     En aquelles especialitats per a les quals s'ha nomenat un sol tribunal, aquest té assignada la totalitat dels aspirants. Les llistes dels aspirants estan ordenades alfabèticament a partir de la lletra “N“.
     En aquelles especialitats en les quals hi ha hagut més de deu aspirants que han seleccionat l'illa de Menorca o d'Eivissa-Formentera, s'han assignat al tribunal de l'especialitat corresponent amb seu a l'illa de Menorca o d'Eivissa.
     En aquelles especialitats per a les quals s'ha nomenat més d'un tribunal, s'ha fet una distribució equitativa dels aspirants entre tots els tribunals de la mateixa especialitat per ordre alfabètic a partir de la lletra “N”. Els aspirants del procediment d'ingrés pel torn de reserva per a aspirants amb discapacitat s'han integrat en el tribunal número 1 respectiu, així com els aspirants dels procediments 3, 4 i 5. En el cas dels aspirants del procediment d'ingrés pel torn de reserva per a aspirants amb discapacitat que han de realitzar les proves corresponents a l'illa de Menorca o a l'illa d'Eivissa, s'han integrat en el tribunal amb seu a l'illa de Menorca o d'Eivissa segons correspongui.
     Queden convocats tots els aspirants a l'acte de presentació i a la part A de la primera prova davant els tribunals respectius el  dia 25 de juny de 2023 a les 9.00 hores del matí.
     La realització de la part B de la primera prova serà el mateix dia 25 de juny de 2023 a les 16.00 hores pels aspirants dels procediments 3 i 5 a la realització de l'exercici pràctic i els aspirants dels procediments 2 i 1. En funció del tipus de prova pràctica i/o número d'aspirants els tribunals poden distribuir el temps de la realització de la prova o la realització completa de la mateixa en dies diferents.
Els llocs d'actuació són els que  es detallen a l'annex 2 d'aquestes Resolucions:
 Resolució de 17 de maig de 2023, per la qual es fa pública la composició definitiva dels tribunals del cos de mestres, es designen els coordinadors i els membres de la comissió de valoració que han d'actuar en els procediments selectius, es convoquen els presidents titulars a una sessió formativa, es distribueixen els aspirants entre els tribunals del cos i especialitats corresponents i se'ls convoca a l'acte de presentació, a la part A i a la part B de la primera prova 
– Resolució de 17 de maig de 2023, per la qual es fa pública la composició definitiva dels tribunals dels cossos de professors d'ensenyament secundari, es designen els coordinadors i membres de la comissió de valoració que han d'actuar en els procediments selectius, es convoquen els presidents titulars a una sessió formativa, es distribueixen els aspirants entre el tribunals dels cossos i especialitats corresponents i se'ls convoca a l'acte de presentació, a la part A i B de la primera prova 

Ramón Seisdedos -CSIF Illes Balears-.TLF 625789771

Qualsevol tràmit, gestió o dubte que necessiteu truca'ns.
Us informarem amb cita prèvia a la nostra seu i sense compromís d’afiliació – 
C/ Periodista Francesc Escanellas nº 8, Eivissa TLF. 971306720     
            

AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució de l'autorització expressa de CENTRAL SINDICAL INDEPENDENT I DE FUNCIONARIS (CSIF). Si vostè no és el destinatari final, per favor elimínel i infórmenos per aquesta via.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recaptades del mateix interessat o de fonts públiques, seran tractades sota la responsabilitat de CENTRAL SINDICAL INDEPENDENT I DE FUNCIONARIS (CSIF) per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, llevat d' obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a FERNANDO EL SANTO, 17 1r 28010 MADRID (MADRID). Email: proteccion.datos@csif.es o enviant un missatge al correu electrònic a proteccion.datos@csif.es. Si considera que el tractament no s' ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l' autoritat de control en www.agpd.es. DPO: MAUDES, 15 1r -28010 MADRID, proteccion.datos@csif.es

PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres productes i/o serveis, pot donar-se de baixa enviant un correu electrònic a proteccion.datos@csif.es, indicant en l'Assumpte “BAIXA” o “NO ENVIAR